Daarom JAAP.NL!

Uniek & alleen op JAAP.NL

1) Zelf je huis te koop of te huur aanbieden zonder makelaar
Onder het tabje ‘verkopen’ kun je snel en effectief zelf je huis aanbieden op onze site. Dit scheelt een hoop makelaarskosten en je hebt zelf de verkoop in de hand.

2) Het grootste aanbod koopwoningen van makelaars én duizenden consumenten
JAAP.NL heeft exclusief vele duizenden consumenten woningen op de site. Je kunt op JAAP.NL als consument namelijk zelf je woning te koop of te huur aanbieden zonder tussenkomst van een makelaar. Dit is een zeer gemakkelijke en effectieve manier van verkopen. Onze site wordt maandelijks door ruim 800.000 unieke bezoekers bezocht! Dit betekent dat je een zeer grote kans hebt op het verkopen van je huis! Meer weten? Ga naar de pagina verkopen op www.jaap.nl/huis-zelf-verkopen

3) Geen voorkeursbehandeling van een makelaarsvereniging
Wanneer je een zoekopdracht invult tonen wij alle relevante huizen uit ons aanbod op een eerlijke en transparante wijze. De consument staat bij ons voorop!

Voorbeeld: Als je op JAAP.NL een woning zoekt en vervolgens op de resultatenpagina ‘prijs oplopend’ aanklikt, laten wij alle huizen in de goede volgorde zien die aan jou zoekopdracht voldoen. Dit ongeacht wie de woning aanbied: NVM, VBO, VastgoedPRO of particulieren. Wij geven géén voorkeursbehandeling aan een specifieke makelaarsvereniging. Hierdoor zie je bij ons wél een transparante weergave van het actuele woningaanbod.

4) De juiste verkoopgeschiedenis (ontdaan van manipulatie)
Ook laten wij de juiste verkoopgeschiedenis zien bij elk huis waardoor je een beter beeld van een woning krijgt. Wij tonen de werkelijke duur dat de woningen te koop staan. Op andere sites worden te koop staande huizen tijdelijk teruggetrokken en opnieuw aangeboden. Hierdoor wordt op die andere sites onjuiste informatie getoond met betrekking tot de ontwikkeling van de vraagprijs en de tijd in verkoop. Dit vinden wij oneerlijk.

5) Eerlijke informatie over geluidshinder, bodemverontreiniging en meer
Bij het zoeken naar een woning is de omgeving ook een belangrijke factor. Als er een interessante woning tussen staat tonen wij, in tegenstelling tot andere huizensites, de juiste informatie over de omgeving. Je komt op deze manier dus veel te weten over de buurt waarin de woning staat. Zo bieden wij informatie over onder andere nieuwbouwplannen, geluidshinder en criminaliteit.

This entry was posted in Jaap.nl is beter dan Funda, Over JAAP.NL. Bookmark the permalink.

4 Responses to Daarom JAAP.NL!

 1. Joost van Beek says:

  Geachte Jaap.nl,

  Ik heb onlangs bezichtigingen aangevraagd omtrent mijn spoed zoektocht naar een woning. Ik heb nog geen gehoor gehad. Hebben jullie mijn berichten ontvangen?

  Met vriendelijke groeten,
  Joost van Beek

 2. admin says:

  Beste Joost,

  Wij bezitten geen woningen maar tonen de gehele online woningaanbod op JAAP.NL. Kunt u mij vertellen om welk woning het gaat? Dan zou ik voor u de telefoonnummer van de aanbieder kunnen opzoeken.

  Met vriendelijke groet,

  JAAP.NL

 3. andre pol says:

  mag ik jullie u er op attent maken als ik in de omgeving van aalden een woning zoek.
  jullie in de omgeving alleen een openbare school aangeven terwijl er ook de cristelijke lagere school is namelijk de cbs de schutse

 4. Arbeider says:

  Waarom moet een bank een huis nogmaals taxeren?
  Vanuit welke wettelijke grondbeginselen handelt een taxateur?
  Hoe weet ik of een makelaar een HBO of Universitaire opleiding heeft?
  Hoeveel afschrijving heeft een huis bij jaap gemiddeld en hoe word deze berekend?
  Waarom stijgen de huizenprijzen (96% fictief onderpand) met de economische groei mee,
  tot een zich herhalende economische crisis?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *