Over JAAP

Introductie

JAAP.NL is opgericht om het kwalitatief en kwantitatief beste woningaanbod van Nederland te tonen. JAAP.NL heeft als ambitie dit aanbod op de meest representatieve en toegankelijke wijze voor de huizenzoeker beschikbaar te stellen.


In de visie van JAAP.NL is internet hét medium om de woningzoeker toegang te bieden tot alle relevante informatie, producten en diensten die samenhangen met de aanschaf van een woning. JAAP.NL toont het aanbod van makelaars en particuliere huizenverkopers.


JAAP.NL verzamelt het totale Nederlandse aanbod van huizen. Dat betekent dat JAAP.NL meer huizen sneller aan consumenten kan aanbieden. Zowel de makelaar als de consument profiteren hiervan: de consument heeft sneller zicht op het actuele aanbod, en de makelaar kan zijn huizen direct onder de aandacht brengen van zo veel mogelijk potentiële kopers.


JAAP.NL heeft technologie, producten en diensten ontwikkeld die het mogelijk maken voor iedere woningzoeker en aanbieder op het juiste moment de juiste (informatie over) producten en diensten aan te bieden. JAAP werkt samen met partners om een zo compleet mogelijk aanbod van relevante informatie, producten en diensten voor alle woningzoekers en - aanbieders te realiseren.


JAAP.NL heeft als ambitie om zichzelf steeds verder te vernieuwen, ingegeven door de wens van de woningzoeker en - aanbieder. Uw suggestie is van harte welkom via ons contactformulier. Zo stelt u ons in staat ons aanbod verder te verbeteren, alvast bedankt daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Het team van JAAP.NL

Nieuws

Contact

Je kunt JAAP snel een bericht sturen via het contactformulier, of gebruik het onderstaande adres om JAAP een brief of een kaartje te sturen.

Algemene gegevens JAAP.NL

JAAP.NL BV
handelend onder de naam/namen: JAAP.NL

Vestigings- & bezoekadres:
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

Online 24*7 : via het contactformulier

KvK-nummer: 34343567
BTW-identificatienummer: NL820891265B01

Zakelijk adverteren

Zakelijke adverteerders kunnen via JAAP.NL hun producten en diensten onder de aandacht brengen van huizenkopers. JAAP.NL is in korte tijd uitgegroeid tot de tweede huizensite van Nederland. Adverteren kan met banners, advertorials en tekstlinks. Zowel met een éénmalige campagne als met een doorlopende partnership.

Voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten kunt u als zakelijke adverteerder contact opnemen met JAAP.NL via het contactformulier.

Tariefkaart adverteren

Download hier onze tarieven in pdf-formaat: Tariefkaart JAAP.NL

Klachtenprocedure

Mocht u onverhoopt een klacht hebben over een door ons aan u geleverde betaalde service zoals bijvoorbeeld een Tophuis of Buurtrapport dan geldt de volgende klachtenprocedure:

  1. Wij ontvangen uw klacht via het contactformulier
  2. In de regel zullen wij binnen vijf werkdagen met u contact opnemen en de klacht bespreken
  3. Op basis van de uitkomst van de bespreking van de klacht wordt een vervolgactie met u afgesproken

Betaalmogelijkheden en retournering

Voor het bestellen van een buurtrapport of een SpotlTophuis maakt JAAP.NL gebruik van Adyen als kassa met betaalmogelijkheden: Creditcard of iDeal.
Onze diensten zijn op grond van het feit dat ze "naar hun aard niet retourneerbaar" zijn, uitgesloten van retournering. Zie ook Artikel 8 van de Algemene Voorwaarden.