5x inspiratie voor een knus balkon

knus balkon

De zomer is begonnen en deze week is het heerlijk (warm) weer. Tijd om naar buiten te gaan dus! Heb jij weinig ruimte op je balkon? Ook dan zijn er veel leuke manieren om het toch gezellig te maken en om je ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. Wij geven je 5x inspiratie voor een knus balkon.

Maak een mooi geheel

Je ziet het tegenwoordig heel veel: je wilt je ruimte binnen doortrekken naar buiten. Het is dus prima om je balkon aan te kleden met leuke kussens, lampjes of zelfs vloerkleden. Tegels buiten zie je ook steeds vaker terugkomen. Is jouw woonkamer groen, of is alles bij jou thuis zwart-wit? Gebruik die kleuren dan ook voor je balkon, zodat je er één mooi geheel van kunt maken. Hieronder vind je een aantal kleine balkons, maar superleuk ingericht.

Geef je balkon een huiskamergevoel

Ga voor het huiskamergevoel met leuke tegels, veel planten en kussens:


Foto: Inrichting-huis.com

Of ga juist voor enorm veel kleur. Zonnetje, een drankje en een hapje en je bent er klaar voor!

knus balkon
Foto: Pinterest

Zoals je in de onderstaande 3 voorbeelden ziet, heb je voor gezelligheid weinig nodig. Tuinmeubelen, zoals een bankje of een klein tafeltje met twee stoelen, een vloerkleed en wat groen aan de muur of aan het plafond en jouw balkon ziet er heel stylish uit.

knus

knus

balkon

Meer inspiratie op doen? Bekijk al onze interieurtips!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.