Daarom JAAP.NL!

Uniek en alleen op JAAP.NL

1) Zelf je huis te koop of te huur aanbieden zonder makelaar
Onder het tabje ‘verkopen’ kun je snel en effectief zelf je huis aanbieden op onze site. Dit scheelt een hoop makelaarskosten en je hebt zelf de verkoop in de hand.

2) Het grootste aanbod koopwoningen van makelaars én duizenden consumenten
JAAP.NL heeft exclusief vele duizenden consumenten woningen op de site. Je kunt op JAAP.NL als consument namelijk zelf je woning te koop of te huur aanbieden zonder tussenkomst van een makelaar. Dit is een zeer gemakkelijke en effectieve manier van verkopen. Onze site wordt maandelijks door ruim 900.000 unieke bezoekers bezocht! Dit betekent dat je een zeer grote kans hebt op het verkopen van je huis! Meer weten? Ga naar de pagina verkopen op www.jaap.nl/huis-zelf-verkopen

3) Geen voorkeursbehandeling van een makelaarsvereniging
Wanneer je een zoekopdracht invult tonen wij alle relevante huizen uit ons aanbod op een eerlijke en transparante wijze. De consument staat bij ons voorop!

Voorbeeld: Als je op JAAP.NL een woning zoekt en vervolgens op de resultatenpagina ‘prijs oplopend’ aanklikt, laten wij alle huizen in de goede volgorde zien die aan jou zoekopdracht voldoen. Dit ongeacht wie de woning aanbiedt: NVM, VBO, VastgoedPRO of particulieren. Wij geven geen voorkeursbehandeling aan een specifieke makelaarsvereniging. Hierdoor zie je bij ons wél een transparante weergave van het actuele woningaanbod.

4) De juiste verkoopgeschiedenis
Ook laten wij de juiste verkoopgeschiedenis zien bij elk huis waardoor je een beter beeld van een woning krijgt. Wij tonen de werkelijke duur dat de woningen te koop staan. Op andere sites worden te koop staande huizen tijdelijk teruggetrokken en opnieuw aangeboden. Hierdoor wordt op die andere sites onjuiste informatie getoond met betrekking tot de ontwikkeling van de vraagprijs en de tijd in verkoop. Dit vinden wij oneerlijk.

5) Eerlijke informatie over geluidshinder, bodemverontreiniging en meer
Bij het zoeken naar een woning is de omgeving ook een belangrijke factor. Als er een interessante woning tussen staat tonen wij, in tegenstelling tot andere huizensites, de juiste informatie over de omgeving. Je komt op deze manier dus veel te weten over de buurt waarin de woning staat. Zo bieden wij informatie over onder andere nieuwbouwplannen, geluidshinder en criminaliteit.

11 Comments

 • Joost van Beek says:

  Geachte Jaap.nl,

  Ik heb onlangs bezichtigingen aangevraagd omtrent mijn spoed zoektocht naar een woning. Ik heb nog geen gehoor gehad. Hebben jullie mijn berichten ontvangen?

  Met vriendelijke groeten,
  Joost van Beek

 • admin says:

  Beste Joost,

  Wij bezitten zelf geen woningen, maar tonen het gehele online woningaanbod op JAAP.NL. Kunt u mij vertellen om welk woning het gaat? Dan zou ik voor u de telefoonnummer van de aanbieder kunnen opzoeken.

  Met vriendelijke groet,

  JAAP.NL

 • andre pol says:

  mag ik jullie u er op attent maken als ik in de omgeving van aalden een woning zoek.
  jullie in de omgeving alleen een openbare school aangeven terwijl er ook de cristelijke lagere school is namelijk de cbs de schutse

 • Arbeider says:

  Waarom moet een bank een huis nogmaals taxeren?
  Vanuit welke wettelijke grondbeginselen handelt een taxateur?
  Hoe weet ik of een makelaar een HBO of Universitaire opleiding heeft?
  Hoeveel afschrijving heeft een huis bij jaap gemiddeld en hoe word deze berekend?
  Waarom stijgen de huizenprijzen (96% fictief onderpand) met de economische groei mee,
  tot een zich herhalende economische crisis?

 • Crus says:

  Woning vinkenkade 77, makelaar astma al een jaar! Verkocht.

 • JAAP.NL says:

  Beste Crus,

  Bedankt voor deze informatie. Omdat Astma Makelaardij deze woning zelf nog aanbiedt op zijn website neemt onze website dit automatisch over. Zolang deze nog op de website van de makelaar te vinden is blijft deze woning zichtbaar op JAAP.NL. Nu we weten dat de woning al verkocht is, zullen we ervoor zorgen dat de woning alsnog zo snel mogelijk van de website verwijderd kan worden. Mocht je hier nog vragen over hebben kun je gerust contact met ons opnemen.

  Met vriendelijke groet,

  Team JAAP.NL

 • vraag says:

  Beste Jaap,

  Tonen jullie nu het hele Funda aanbod of ook nog meer dan Funda?
  Wat eventueel meer?

  groet,

 • JAAP.NL says:

  Beste meneer/mevrouw,

  Vriendelijk bedankt voor uw bericht.

  JAAP.NL streeft ernaar om al het Nederlandse aanbod van alle individuele makelaars over te nemen op onze website. Alle makelaars die het aanbod op Funda.nl tonen, staan in principe (als alles technisch gezien in orde is) ook op JAAP.NL.

  Naast deze koppelingen met makelaars, plaatsen particulieren zelf ook huizen op onze website. Deze mensen verkopen zelf hun huis en gebruiken onze website als platform om dit te kunnen doen. Dit zijn woningadvertenties die enkel op JAAP.NL staan en niet op Funda.nl.

  Mocht u verder nog ergens vragen over hebben vernemen wij dat graag!

  Met vriendelijke groet,

  Team JAAP.NL

 • anja says:

  beste jaap ik heb een chalet tekoop op lente van drente hoe kan ik die beste aan bieden

 • anja says:

  beste jaap ik heb een chalet te koop hoe kan ik die beste aan bieden mijn dank

 • JAAP.NL says:

  Beste Anja,

  Bedankt voor uw bericht. U kunt heel gemakkelijk uw recreatiewoning aanbieden op JAAP.NL door bij ‘Type Woning’ aan te geven dat dit om een recreatiewoning gaat. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

  Met vriendelijke groet,

  Team JAAP.NL

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.