De eyecatchers die onmisbaar zijn in elke woning

eyecatchers

Wanneer je een woning hebt gekocht, wil je er natuurlijk helemaal jouw eigen plekje van maken. Op deze manier zal je woning dan ook echt aanvoelen als een ‘thuis’. Hiervoor heb je natuurlijk goede eyecatchers nodig, zoals een mooie keuken of badkamer. In dit artikel lees je alles over eyecatchers die onmisbaar zijn in elke woning.

Heerlijke thuisspa

Houd jij ook zo van badderen? Dan is een heerlijke thuisspa natuurlijk ideaal. Richt je badkamer helemaal in naar jouw eigen smaak. Houd je van een strakke badkamer? Dan is beton een goede keuze. Denk hierbij aan een betonnen vloer, een muur met betonlook of een betonnen wastafel. Een bijkomend voordeel is dat beton eenvoudig is te combineren met accessoires en veel verschillende kleuren. Maak van jouw badkamer een thuisspa. Je zal merken dat badderen en douchen voor veel meer ontspanning zal zorgen.

Mooie verlichting

Verlichting heeft een belangrijke functie in huis. Naast het functionele ervan, wil het oog natuurlijk ook wat. Leuke sfeerverlichting zorgt voor een warme ambiance in huis en laat daarmee jouw woning voelen als ‘thuis’. Dus zoek een mooie grote lamp uit. Hierbij kan je kiezen voor lampen in verschillende vormen en maten. Zo heb je bijvoorbeeld leuke hanglampen, maar ook prachtige staande lampen. Je zal zien dat dit gelijk een ‘statement piece’ wordt in je woon- of eetkamer.

Keuken in een modern jasje

Om een eyecatcher in huis te hebben, hoef je niet per se heel je huis te verbouwen. De focus kan ook liggen op een deel van het huis. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe keuken. Ook dit hoeft niet heel veel te kosten. Je kan natuurlijk kiezen voor een geheel nieuwe keuken, maar tegenwoordig kun je bijvoorbeeld je oude keuken pimpen door het te wrappen. Door middel van een folie wordt jouw oude keuken gelijk in een modern jasje gestoken, zonder dat de hele keuken verbouwd moet worden. Echt een ideale oplossing wanneer je nog tevreden bent over je keuken en je alleen de look ervan wil veranderen!

Dit zijn een paar ideeën voor eyecatchers die onmisbaar zijn in elke woning. Dit dient uiteraard ter inspiratie en je hoeft niet alle eyecatchers in huis te hebben. Kies voor de dingen die jij leuk vindt. Houd je bijvoorbeeld niet zo van badderen, maar vind je het wel heerlijk om de chefkok uit te hangen in de keuken? Focus je dan op keukens en doe keukeninspiratie op door verschillende websites te bekijken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.