De mooiste huizen op JAAP.NL met privézwembad

Tijdens deze warme zomerse dagen is er niets fijners dan een verfrissende duik in een zwembad. Wij zochten de mooiste huizen die momenteel te koop staan op JAAP.NL met een privézwembad. In huizen als deze zou iedereen wel willen wonen!

Nederhorst den Berg

Een geheel verbouwde woonboerderij met groot bijgebouw, gelegen aan de Vecht, met maar liefst 6.800 m² eigen grond. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen! De toplocatie aan rivier de Vecht en de parkachtige tuin benadrukken de klasse van deze mooie woning.

Landsmeer

Deze villa met riet gedekte kap staat in Landsmeer bij natuurgebied Het Twiske. Compleet met boothuis, gastenverblijven en garage in dezelfde stijl, boothelling en eigen zwembad. En dit is nog maar de buitenkant. Meer foto’s van de binnenkant vind je hier.

Badhoevedorp

Deze lichte en uitstekend onderhouden villa van 255 m² ligt heerlijk beschut en biedt daardoor bijzonder veel privacy en comfort, maar toch op nog geen kwartiertje van Amsterdam, Schiphol, het Amsterdamse Bos en de belangrijkste kantorenlocaties gelegen. Bekijk de woning hier.

Bergen (N-H)

Deze villa is prachtig gelegen aan de rand van het bos- en duingebied van Bergen en Schoorl. De villa staat op een kavel van bijna 2000 m² met een verwarmd zwembad. Zowel tijdens zowel de warme, als de koude dagen kan dit zwembad gebruikt worden! Bekijk de woning hier.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.