Een blauwe slaapkamer helpt jou Blue Monday door te komen

Het is vandaag Blue Monday. Dat klinkt allemaal best heftig, maar is het niet eigenlijk gewoon een dag als alle anderen? Of merkte jij het verschil wel toen je vanmorgen opstond? Heb je echt last van Blue Monday, hoef je alleen maar je slaapkamer blauw te verven! Dit zorgt er namelijk voor dat je uitgerust wakker wordt.

De blauwe slaapkamer is je redding

Een blauwe slaapkamer biedt je namelijk veel voordelen. Zo zou je beter slapen en uitgeruster wakker worden. Mensen in een blauwe slaapkamer zouden de meeste nachtrust krijgen en het allerbeste en uitgeslapen uit bed stappen ’s morgens. Mensen in een blauwe slaapkamer slapen bijna acht uur per nacht en worden positief wakker. Zij zouden zich dus ook gelukkiger voelen. Het blauw van je slaapkamer maakt je kalm en rustig en het vertraagt je hartslag en zelfs je bloeddruk. Dat kunnen we allemaal gebruiken op Blue Monday!

Denim drift

Blauw is ook nog eens ontzettend populair nu. Denim drift is namelijk uitgeroepen tot interieurkleur van 2017 en je zult deze kleur dus veel terugzien in de winkels. Een kleur die je zeker niet in je slaapkamer moet hebben als je last hebt van Blue Monday, is paars. In een paarse slaapkamer slaap je namelijk gemiddeld minder dan zes uur, omdat paars onze zintuigen prikkelt. Wanneer je een drukke dag hebt gehad kan het paars er zo voor zorgen dat je moeilijker in slaap valt. De kleur zou zelfs levendige dromen en nachtmerries veroorzaken waardoor je veel slechter slaapt en minder uitgerust wakker wordt. Maar ook dit kun je positief bekijken. Voor slaap is het misschien niet zo positief, maar voor andere dingen is de kleur paars misschien wel weer een topkleur!

Wil jij ervoor zorgen dat je volgend jaar minder last hebt van Blue Monday? Hieronder vind je inspiratie voor een blauwe slaapkamer.

Heb jij vandaag last van Blue Monday of voel je je beter dan ooit? Deel het met ons. We zijn nieuwsgierig!

1 reactie

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.