Ervaring van Sylvia: zij verkocht haar appartement zelf

ervaring

Toen Sylvia besloot om haar huis te verkopen, ontdekte zij via vriendinnen dat ze dit ook zelf kon doen. En met succes: haar appartement van 60 vierkante meter in Landsmeer was binnen anderhalve maand verkocht.

Sylvia: “We vonden het erg spannend om te doen. We hadden van tevoren het boek ‘Je huis verkoop je zó!’ gelezen dat we bij de bestelling van het pakket hadden ontvangen. Daarmee waren we goed voorbereid op wat ons te wachten stond tijdens het verkoopproces. Het is dan ook allemaal erg goed gegaan, boven verwachting zelfs. Ook de bezichtigingen liepen soepel. Via JAAP.NL werden er foto’s van de woning gemaakt en we hebben veel leuke reacties gekregen, bijvoorbeeld dat de foto’s echt een goed beeld hebben gegeven van de woning.”

“Wat we misten, was dat er geen sticker bij het starterspakket zat met de tekst ‘verkocht onder voorbehoud’. Dit hadden we wel graag op het Te-Koop-bord willen plakken. Wat erg prettig is, is dat het niet uitmaakt wanneer en hoe vaak je belt met de klantenservice. Er wordt altijd de tijd voor je genomen en dat hebben we als zeer prettig ervaren. We zouden JAAP.NL zeker aanraden. Goede begeleiding en jullie bellen altijd terug. Heel fijn! Onze dank!”

Ook zelf je huis verkopen?

Zelf je huis verkopen kan spannend zijn; je verkoopt immers niet elke dag een huis. Vooral als het gaat om de prijsbepaling, onderhandelingen en financiële afhandeling hebben mensen misschien het idee dat zij hier veel financiële kennis voor nodig hebben. Gelukkig valt dat reuze mee, maar voor degenen die hier graag hulp bij willen krijgen, kunnen wij die geven. Je betaalt hier geen courtage-kosten voor, waardoor je duizenden euro’s kunt besparen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Benieuwd hoe anderen het vonden om zelf hun huis te verkopen? Lees hier de ervaringen van andere verkopers.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.