Ervaring zelf je huis verkopen: John verkocht zijn huis in een week!

ervaring zelf je huis verkopen

In één week tijd je huis zelf verkopen, onmogelijk? John de Reus kreeg het voor elkaar via JAAP.NL. Hij vertelt hoe dat ging en hoe hij het proces heeft ervaren.

Hoe ben je bij JAAP.NL terecht gekomen?

John: ‘Ik kende JAAP.NL al van mijn vorige werk. Ik werkte toen bij Fortis Bank en van daaruit ken ik JAAP.NL als platform.’

Hoe heb je het zelf verkopen van je huis ervaren?

‘Het voordeel van zelf je huis verkopen, is dat je je eigen huis en buurt kent. Dit kun je zelf het beste verkopen. Ik vond het alsnog wel spannend, omdat ik zelf geen eventueel geïnteresseerden ken. Ik heb een aantal makelaars over de vloer gehad om te kijken of er al mensen interesse hadden. Uiteindelijk heb ik gelukkig toch gekozen voor zelf verkopen en dat heeft me een hoop geld bespaard. Tevens kon ik zelf bepalen wanneer de bezichtigingen plaatsvonden en direct een aantal afspraken achter elkaar plannen.’

Wat waren je verwachtingen bij zelf je huis verkopen?

‘Na overleg met mijn partner hebben wij ervoor gekozen om het zelf te doen. Het was wel heel spannend, omdat we niet goed wisten wat ons te wachten stond. Toch viel het uiteindelijk heel erg mee. Alles ging vanzelf. Het is best een spannende tijd geweest, maar we hebben er ook een hoop van geleerd en de woning heel spoedig verkocht. Of ik het lastiger vond dan verwacht? Helemaal niet. Ik was wel een beetje overrompeld door de hoeveelheid bezichtigingsaanvragen, want er kwamen er nogal wat binnen. Gelukkig verliep het allemaal vlekkeloos. Met mijn achtergrond was de financiële afronding ook niet heel spannend en als ik vragen had, kon ik altijd bij de klantenservice of de JAAP-makelaar terecht.’

ervaring zelf je huis verkopen

JAAP.NL ging vorige week bij John de Reus langs om hem te feliciteren met de verkoop.

Hoe gingen de bezichtigingen?

‘Wij vonden het erg leuk om de bezichtigingen te doen. Je kunt veel over je eigen huis vertellen en we hadden genoeg kennis over zaken die eventueel wel of niet verricht zijn. We konden de geïnteresseerden hier goed over informeren. De eigenaar van de woning weet veel meer over zijn eigen woning en de omgeving dan een makelaar.’

Hoe vond je de ondersteuning vanuit JAAP.NL?

‘Wij waren zeer tevreden. De klantenservice was altijd bereikbaar als we vragen hadden. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van de optie ‘Makelaarsadvies’. Met financiële vragen kon ik dus bij een makelaar vanuit JAAP.NL terecht. Qua ondersteuning op het gebied van profielvragen kon ik terecht bij de klantenservice.’

Zou je JAAP.NL aanraden aan anderen?

‘Absoluut! Als het niet zo zou zijn, zou ik het ook zeggen. Maar ik heb altijd de gewenste informatie en ondersteuning van jullie gehad en ik ben heel blij dat ik mijn woning op deze manier zo snel heb kunnen verkopen.’

Ook zelf je huis verkopen? Kies één van onze pakketten en ga gelijk aan de slag!
Meer ervaringen van andere verkopers lezen? Deze vind je hier.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.