Fijne woonwinkels om je nieuwe huis in te richten

woonwinkels

Bij welke winkels ga jij winkelen om je huis een nieuwe inrichting te geven? Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht of gewoon toe bent aan iets nieuws, deze winkels geven je volop inspiratie en mogelijkheden voor een nieuwe stijl.

HAY

Deze winkels in Amsterdam en Rotterdam verkopen duurzame en innovatieve spullen voor in huis. Het is een Deens merk, dus wil je de Nordic stijl toepassen binnen je huis, dan ben je hier goed. Ze onderscheiden zich door betaalbaar te zijn en je kan hier goed terecht voor je volledige inrichting of voor alleen een accessoire.

Hutspot

Een fijne winkel met spullen voor zowel je interieur als je kledingkast, dus je kan direct twee vliegen in een klap slaan. Ze staan erom bekend om met relatief onbekende designers en merken te werken, zodat ze hun producten kunnen tentoonstellen. Hutspot zit zowel in Eindhoven als in Amsterdam.

Kringloopwinkels

Vergeet niet dat er naast de mooiste designwinkels ook heel wat leuke kringloopwinkels bestaan. Voor een fijn prijsje vul je je interieur aan met karakter, om een te strakke inrichting met nieuwe spullen te voorkomen. Deze tips helpen je om gericht te shoppen bij een kringloopwinkel.

Sukha

Vind je het belangrijk om kwalitatief goede producten in huis te hebben? Dan ben je hier aan het goede adres. Sukha in Amsterdam maakt al haar spullen van natuurlijke materialen en alles is handgemaakt.

Tien

Bij Tien in Tilburg vind je de mooiste inspiratie om een urban jungle van je huis te maken. De hele winkel is een lust voor het oog, waar je ook nog eens terecht kan voor kleding en andere leuke producten. En ben je moe, dan drink je hier een heerlijke kop koffie.

All the luck in the world

Ben je op zoek naar een unieke accessoire? Loop hier naar binnen, zoek goed tussen alle producten en je vindt garandeert dat ene item dat op je lijf is geschreven. Deze winkel in Amsterdam heeft flair en omarmt je zodra je binnenloopt.

Ana en Nina

Een winkel waar je eigenlijk het liefst alles koopt. Vooral de hebbedingetjes die je echt niet nodig hebt zijn hier heel fijn. En juist hiermee geef je je interieur net dat beetje extra.

Ikea

We kunnen deze grote winkel gewoon niet missen in dit lijstje. Want ondanks dat je niet je hele huis met Ikea wil inrichten, blijft de Ikea mooie (en goedkopere) pareltjes bieden. En een goede combinatie aan Ikea, design en kringloop, geeft des te meer jouw stijl weer.

Balkonie

Voor de inrichting van je balkon of om inspiratie op te doen hoe je je balkon knus inricht, een bezoek aan de Balkonie in Amsterdam draagt hier absoluut aan bij. Van planten, potten, speciale balkonaccessoires tot boeken over hoe je een balkontuin creƫert.

Door Cindy Stechweij op 31 oktober 2018

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.