Geel in je interieur brengt het zonnetje in huis

geel

Het mooie weer laat dan af en toe nog op zich wachten, met de kleur geel haal je het zonnetje in huis. Deze kleur is niet voor iedereen weggelegd, maar geel geeft wel enorm veel sfeer. Vooral okergeel zorgt voor een warm interieur. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van hoe je okergeel subtiel kunt laten terugkomen in je interieur.

Natuurlijke tinten

Met een paar gele kussens en door gebruik te maken van natuurlijke tinten, oogt deze kamer heel sfeervol en warm. Met natuurlijke tinten bedoelen we groentinten en bruintinten. Ook zie je in onderstaande foto dat er veel gebruik wordt gemaakt van hout.


Bron: vt wonen

Geel op de muur

Ondanks dat in bovenstaande foto de muur geel is, oogt het toch heel rustig door de bruine stoel en tafeltjes. Als je naast geel rustige kleuren gebruikt heb je een prachtig resultaat!


Bron: Homedeco.nl

Verf de helft van je muur

Mocht je een hele gele muur te veel vinden, is het ook een optie om de helft van je muur geel te verven. Je kunt er dan nog voor kiezen om het gedeeltelijk te bedekken, bijvoorbeeld door er een bank voor te plaatsen. Zo straalt de achtergrond wel de warmte en de sfeer uit, maar komt het niet op je af.


Bron: Woontrendz

Details

Soms zit het hem in de details. Je kunt ervoor kiezen om rustige kleuren te gebruiken, met daarnaast één item in een heel ander kleurtje. In dit geval is dat geel, maar je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Het is maar net hoe jij het mooi vindt!


Bron: EHwoonmode

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.