Hoe plaats je je woning opvallend in de verkoop?

in de verkoop

Als je besloten hebt je woning in de verkoop of verhuur te plaatsen dan is het van belang dat je woning zoveel mogelijk opvalt tussen het aanbod, zowel online als in het straatbeeld.

Online presentatie

Met goede foto’s verkoopt een woning sneller, maar je kunt er zelf voordat de fotograaf komt voor zorgen dat je woning zo goed mogelijk vastgelegd gaat worden. Je hebt namelijk maar één kans voor een goede eerste indruk. Verkoop je zelf je huis via JAAP.NL? Dan sturen we altijd een professionele fotograaf bij je langs en je woning wordt via verschillende huizensites verspreid. Zo toon je jouw huis aan duizenden bezoekers per dag.

Tophuis en lokale woningmail

Staat je woning inmiddels online? Met een Tophuis staat je woning een maand lang bovenaan de zoekresultaten. Dit gebeurt automatisch als je de woning meestuurt met de lokale woningmail. Je woning wordt dan per e-mail verzonden aan mensen die in jouw regio op zoek zijn naar een woning.

Offline presentatie

Naast dat je je advertentie op verschillende huizensites toont, wil je natuurlijk ook je woning laten opvallen zodat ook voorbijgangers zien dat je woning beschikbaar is voor verkoop of verhuur. Daar zijn verschillende manieren voor, maar de meest opvallende manier is door V-borden (een Te Koop-bord) te bevestigen aan je raam. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor een makelaarsbord in de tuin, het bevestigen van een spandoek of het plakken van een raamposter aan de binnenzijde van je raam.

V-borden aanbrengen op de ramen

Je huis makkelijk laten opvallen kan eenvoudig door middel van het aanbrengen van een Te Koop-bord aan de buitenzijde van de ramen en dan bij voorkeur de ramen op de 1e verdieping. Staan er veel (hoge) auto’s in je straat? Dan kan het zicht worden belemmerd. Plak het bord dus liever op een etage hoger, zodat hij goed zichtbaar is. Als de woning verkocht is, kun je gebruik maken van de bijgeleverde verkocht-stickers.

Makelaarsborden en raamposters

Is de woning wat verder weg gelegen van de straat? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van makelaarsborden. Plaats een of meerdere makelaarsborden vooraan in je tuin of dichtbij de weg, zodat het goed zichtbaar is, of plaats een papieren raamposter aan de binnenzijde van het raam, het kan natuurlijk nooit kwaad om van zoveel mogelijk promotiemateriaal gebruik te maken.

Met de hierboven genoemde promotieproducten wordt je woning extra opvallend onder de aandacht gebracht. Zo vergroot je de kans dat je woning snel wordt verkocht. Veel succes!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.