Huis verkopen? Zorg voor een goede fotopresentatie

verkopen

De woningmarkt is in jaren niet zo goed geweest. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis zelf te verkopen, zonder een makelaar aan hun zijde. Geld besparen is natuurlijk de voornaamste reden. Tenslotte, jij kent het jouw huis toch het best. Wij geven jou graag een aantal tips!

Zorg voor een goede presentatie

De eerste indruk is natuurlijk erg belangrijk. Het is van belang dat je kwalitatieve foto’s maakt. Zorg ervoor dat ruimte, licht en sfeer goed wordt vastgelegd. Ga je zelf je huis verkopen via JAAP.NL? Dan kun je gebruik maken van een professionele fotograaf die bij je langskomt.

Kies je ervoor om je woning op een andere manier zelf te verkopen en ga je zelf foto’s maken? Je hoeft dan niet per se een dure camera aan te schaffen. De laatste versies van de iPhone zijn voorzien van een perfecte camera en camera-instellingen. Goede foto’s zorgen voor meer bezichtigingsaanvragen. De kans dat je woning snel verkocht wordt, is dus een stuk groter.

Breng je huis onder de aandacht

Het houden van online bezichtigingen komt steeds vaker voor. Zo kan jij geïnteresseerden online een beter beeld van je woning geven. Via bijvoorbeeld een Facebook live event kunnen ze samen met jou een kijkje in de woning nemen en ondertussen vragen stellen. Dit kan simpelweg met een telefoon waarvan de speaker, microfoon en Wi-Fi goed werkt. Verder is iedereen actief op social media, zorg ervoor dat jij hier je woning op promoot.

Zorg ervoor dat je altijd bereikbaar bent

Bij interesse in jouw woning zullen kandidaten direct contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen. Dit gebeurt ook ‘s avonds en in het weekend. Zorg er dus voor dat je goed te bereiken bent.

Meer tips om (zelf) je huis te verkopen? Neem dan hier ook eens een kijkje.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.