Interieurinspiratie: 11x industriële keukens

Ben jij op zoek naar een unieke en stoere look voor in je keuken en op zoek naar interieurinspiratie? Industriële keukens zijn supermodern, geven je woning een mooie, robuuste uitstraling en je kunt deze stijl op heel veel manieren combineren. De industriële woonstijl wordt gekenmerkt door rauwe, ruwe randjes en industriële materialen, zoals staal en RVS.

Liever meer kleur in jouw industriële keuken?

Industriële keukens worden meestal gekenmerkt door stenen of houten muren en meestal is er een hoge tafel met barkrukken te vinden. Grote hanglampen maken het geheel af. Knap je zelf een beetje af op de donkere kleuren? Het leuke is dat je er eigenlijk heel goed kleur in kunt brengen. Dit kan met behulp van accessoires, maar bijvoorbeeld een blauw keukenblok kan ook prima. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op, het is maar net hoe jij het wil hebben!

Hieronder vind je een aantal industriële keukens als voorbeeld. Deze keukens zijn allemaal aan de grote kant, maar deze stijlen zijn ook goed toepasbaar op een kleinere ruimte.

interieurinspiratie
Bron: Ecoleyesican.com

interieurinspiratie
Bron: Homes to Love

interieurinspiratie
Bron: onbekend

interieurinspiratie
Bron: Interieur-inrichting.net

Interiorjunkie - keuken
Bron: Interiorjunkie

Lifestylewonen.nl
Bron: Lifestylewonen.nl

MyIndustrialinterior.blogspot.com
Bron: Myindustrialinterior.blogspot.com

Hearth and home
Bron: Hearth and home

interieurinspiratie
Bron: Roomed

stylingblog
Bron: Stylingblog

Wil je meer interieurinspiratie op doen? JAAP.NL geeft regelmatig tips over styling in verschillende kamers in je woning. Klik hier om meer blogberichten te lezen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.