JAAP.NL gaat langs bij winnares Goud-pakket

Goud-pakket

Begin april verlootten wij op JAAP.NL een Goud-pakket ter waarde van €1150. In een Goud-pakket zitten alle benodigdheden om zelf je huis te kunnen verkopen. Om kans te maken op een Goud-pakket, kon het bericht waarin de winactie werd aangekondigd geliked en gedeeld worden. Afgelopen woensdag ging team JAAP.NL langs bij de gelukkige winnares, Diana Mertens. Zij gaat binnenkort haar huis in Sint-Annaland in Zeeland zelf verkopen, omdat zij van plan is om samen met haar man Ronald naar Bonaire te verhuizen.

Waarom emigreren?

Verhuizen naar Bonaire: een spannende stap, zou je zeggen. Zij zijn er zelf erg rustig over. “We leven in het nu. Wegens mijn gezondheid heb ik erg veel last van het wisselende weer hier in Nederland en daarom zoeken wij een warmere plek om te wonen. Het voordeel van Bonaire is dat er gewoon Nederlands gesproken wordt. We gaan het proberen en lukt het niet, komen we gewoon terug naar Nederland. Maar dan kunnen we in ieder geval zeggen dat we het hebben geprobeerd,” aldus Diana.

‘t Zonneke

Hun huis aan de Hoenderweg in Sint-Annaland zullen zij om die reden dan ook moeten verkopen. Aan het begin van de straat bevindt zich een wei met paarden, wat prachtig is om te zien. Je voelt meteen de rust die er in de wijk heerst. Het zwarte, Zeeuwse huisje springt er meteen uit: knus en enorm karakteristiek. Het is het enige zwarte huisje in de straat. Bij de voordeur hangt een klein, goudkleurig bordje met de tekst: ‘t Zonneke.

De woonkamer is, mede dankzij het karakteristieke plafond, erg sfeervol. Het huis is instapklaar: vanuit de woonkamer is het aparte toilet en de moderne badkamer te bereiken. Het huis heeft een aangebouwde keuken. Daarop aansluitend bevindt zich de tuin. In de tuin staat een schuurtje, met daarin een sauna en wat opbergruimte. Aan de overkant van de sauna staat een kas, waar Diana haar eigen groenten en kruiden verbouwt. Vanuit de tuin kijk je op het weiland en de kassen. Ook aan de voorkant van de woning hoef je geen inkijk te verwachten, waardoor je in dit huis enorm van het uitzicht, de rust en privacy kunt genieten. Het huis heeft boven één slaapkamer, maar het is mogelijk om nog een extra slaapkamer aan te laten bouwen.

Spannend proces

Diana en Ronald hadden al een aantal makelaars gesproken, maar wilden toch nog even de uitslag van de Facebookactie van JAAP.NL afwachten. Dat is maar goed ook, want zij wonnen een Goud-pakket om zelf hun huis gratis te verkopen. Waarom zij anders toch voor een makelaar hadden gekozen? Ze vinden het zelf verkopen van hun huis best een spannend proces, met name de financiële afhandeling. Het is dan ook fijn om te weten dat zij hun vragen altijd aan één van de JAAP-makelaars kunnen stellen.

Verliefd

Diana werd zeven jaar geleden enorm verliefd op haar huisje. Ze hoopt dat de nieuwe bewoners er hetzelfde gevoel bij zullen hebben. Zij moeten nog een paar stappen doorlopen om hun woningadvertentie op JAAP.NL te plaatsen, maar daarna zijn ze er klaar voor om echt aan de verkoop te beginnen. Elke euro die zij nu aan makelaarskosten kunnen besparen, gaan Diana en Ronald helpen bij het starten van hun leven op Bonaire. Wij van JAAP.NL wensen hen veel succes in de toekomst en met de verkoop van hun huis! We zullen het verkoopproces op de voet volgen.

* Update: inmiddels heeft Diana haar huis verkocht. Lees hier hoe het haar vergaan is.

Goud-pakket

Ook zelf je huis verkopen met een Goud-pakket?

Met een Goud-pakket kun je je advertentie uitgebreid op JAAP.NL en Funda laten plaatsen. Alles zit erbij in om je huis snel te kunnen verkopen: Professionele Fotografie (met 360 fotografie, video en een plattegrond), het gratis handboek ‘Je huis verkoop je zo!’, een koopakte en diverse promotiematerialen, zoals een Te-Koop-bord en raamposters. Kom je er even niet uit? Dan helpt één van onze JAAP-makelaars je verder! Probeer het zelf en bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten. Klik hier voor meer informatie. Wil jij binnenkort ook kans maken op een leuke prijs? Volg ons dan vooral op Facebook, we organiseren regelmatig leuke winacties!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.