JAAP.NL en Spotzi lanceren het Vastgoeddashboard

vastgoeddashboard

JAAP.NL en Spotzi presenteren met trots het Vastgoeddashboard: een uniek dashboard waarmee je gemakkelijk inzicht kunt krijgen in het zoekgedrag en woonwensen van huizenzoekers.

Voor wie is het?

Het dashboard is gecreƫerd met onder andere vastgoedontwikkelaars en investeerders in gedachten. Want als je een project gaat ontwikkelen of erin wil investeren, dan wil je goed inzichtelijk krijgen welke locaties de meeste kansen bieden. Maar ook: hoe bereik je de juiste klanten en hoe is de markt?

Met het Vastgoeddashboard kun je de juiste keuze maken: je weet namelijk precies waar mensen zoeken naar een nieuwe woning, wat de vraag is naar een specifiek woningtype en hoe dit aanbod zich verhoudt ten aanzien van de vraag. Een combinatie van het complete woningaanbod, zoekersprofielen, vraagprijzen vs. transactieprijzen, locatiedata en nog veel meer. Alle data is verzameld in een krachtig dashboard waarin je per buurt, postcode en woningtype kunt filteren.

Hoe verzamelen we deze informatie?

Door het volledige woningaanbod van Nederland te verzamelen, beschikt JAAP.NL over veel informatie over de woningmarkt. Door de woningdata van JAAP.NL te combineren met de vastgoeddata van Spotzi, kunnen we een uniek dashboard aanbieden om de woningmarkt te analyseren en je een antwoord geven op al je vastgoedvragen.

Bekijk hier hoe dit eruit kan komen te zien en welke faciliteiten het Vastgoeddashboard biedt.

Over JAAP.NL

JAAP.NL is al jaren actief als huizenwebsite voor de consument. Het doel is om als onafhankelijk woningplatform de consument transparante informatie te verschaffen. Daarnaast is het op JAAP.NL ook mogelijk om zelf je woning te verkopen.

Over Spotzi

Spotzi biedt als Geomarketingbedrijf in meer dan 40 landen tools en locatiedata die vastgoedprofessionals en marketeers gebruiken om strategieƫn te bepalen, campagnes vorm te geven en nieuwe klanten te vinden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.