Klaar voor het voorjaar? Zo maak je jouw woning ‘lente-proof’

lente-proof

De lente is begonnen. Wat is er dan leuker dan je woning ‘lente-proof’ te maken? Hier vind je 3 interieurtips om jouw woning klaar te maken voor de lente. Bereid je voor op frisse kleuren, sfeervolle raamdecoratie en vrolijke behangetjes.

Maak je huis lente-proof met frisse kleuren

Natuurlijk, bij lente denk je aan frisse kleurtjes. Blauwe lucht, zachtroze bloesem, lichtgroen van de blaadjes en natuurlijk geel. Als je zoveel mooie kleuren buiten ziet, waarom niet naar binnen halen? Kies bijvoorbeeld de verfkleur Tranquil Dawn, de kleur van het jaar 2020. Een pastelgroene kleur die perfect in het voorjaar past. Citroengeel, ook zo’n prachtige kleur, ook mooi in combinatie met de Tranquil Dawn trouwens. Dus sla je slag, haal die pot verf en laat die lente kluskriebels gaan!

Raamdecoratie

Over kriebels gesproken, krijg je ook geen kriebels van de zon? Steeds meer laat ‘ie zich zien! Heel fijn, en lekker warm. Wist je dat de zon steeds feller en warmer wordt de laatste jaren? Dat is aan de ene kant fijn, maar je wil het ook niet te warm hebben in huis. Raamdecoratie wordt tegenwoordig zo gemaakt dat hitte buiten blijft, maar het mooie gefilterde licht wel naar binnen kan.

Vrolijke behangetjes

Behang is echt weer helemaal van deze tijd. Bloemetjes, Oosterse printjes, 3D behang, je kan het zo gek niet bedenken. Zo’n prachtige print kan een echte eyecatcher zijn in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Je hoeft niet gelijk een hele kamer te behangen. Het is ook hip om één wand te doen met bijvoorbeeld vogeltjes, planten of pasteltinten. Haal de lente naar binnen met je behang, zet de tuindeuren open en geniet!

Maak jouw huis lente-proof met deze trends en geniet van je woning! Meer interieurinspiratie vind je hier.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.