Maak je huis weer gezellig na de kerst

kerst

Nu de kerstboom weer de deur uit is, kan je huis een beetje leeg aanvoelen. Vind jij het ook zo ongezellig zonder kerstversiering? Grijp deze kans aan om wat veranderingen door te voeren in je huis. Dag kerst, hallo nieuwe woonkamer!

Andere inrichting

Door je meubels anders neer te zetten, krijg je al een heel andere woonkamer. Zet je bank eens aan de andere kant van de kamer, verplaats je televisie en zet de eettafel op een andere plek of draai hem om. Pakt dit toch niet zo goed uit? Zet dan alles gewoon weer terug. Je hebt geen kosten gemaakt én je waardeert je woonkamer nu in elk geval meer dan hiervoor (toen je nog dacht dat het vast beter ingedeeld kon worden).

Andere accessoires

Misschien gaat dit tegen je goede voornemens in, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om nieuwe accessoires te gaan shoppen. Je hoeft je oude accessoires natuurlijk niet weg te gooien, maar zo kun je wel een beetje variëren. Rondkijken bij woonwinkels en wat leuke accessoires aanschaffen om je woonkamer wat meer aan te kleden, zodat het minder kaal voelt.

Pas wel op dat je niet te veel koopt, waardoor je woonkamer juist veel te vol komt te staan. Een ruimte die eerder wat ‘te leeg’ dan ‘te vol’ is, zorgt voor meer rust in huis en in je hoofd.

Meer groen in huis

De kerstboom kun je natuurlijk ook vervangen door meer groen in huis te brengen. Planten staan niet alleen mooi in je interieur, het is ook nog eens heel goed voor je door het extra zuurstof dat je in huis haalt!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.