Maak kans op een royale hoekbank!

hoekbank

Let op: deze actie is inmiddels afgelopen – Wil jij een ruime 3-zits hoekbank t.w.v. €899,- winnen? Dat kan! Weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

In samenwerking met Zitmaxx Wonen stelt JAAP.NL een mooie donkergrijze hoekbank beschikbaar voor de bezoekers van ons blog, een prachtige aanwinst voor het interieur van je woning!

Hoe jij kans maakt op deze hoekbank:

Meedoen aan de actie is eenvoudig! Ga naar onze Facebookpagina en like en deel deze actie van Zitmaxx Wonen. Tip: vergeet niet om de actie openbaar te delen, zodat wij kunnen zien dat je de actie hebt gedeeld. Op 16 mei 2017 krijgt de winnaar van de actie van ons een bericht via Facebook. Zitmaxx neemt vervolgens contact op over de (uiteraard gratis) bezorging van de bank.

Win de Hoekbank Campbell

Hoekbank Campbell is een royale 3-zits hoekbank die perfect past in een modern interieur. De bank is afgewerkt met stijlvol donkergrijs velours, waardoor hij een zachte en comfortabele uitstraling heeft. Dankzij de grijze kleur en de solide uitstraling van de bank, is deze gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen.

hoekbank

Afmetingen

De bank heeft een totale breedte van 300 cm en een diepte van 210 cm. Inclusief rugleuning en poten (6 cm) is de bank 79 cm hoog. De zitdiepte van de bank is 51 centimeter, de zithoogte is 43 centimeter. De armleuningen zijn 22 cm breed en 60 cm hoog.

Over Zitmaxx Wonen

Zitmaxx Wonen is al ruim 11 jaar een vertrouwd familiebedrijf, gevestigd in Ter Aar. Met een ruim assortiment en een showroom van ruim 15.000 m2, behoort Zitmaxx Wonen tot de grootste meubelwinkels van de Benelux. Zitmaxx Wonen biedt een compleet assortiment aan met een grote diversiteit aan o.a. verlichting, meubels en sfeerhaarden, tuinmeubels en woonaccessoires.

Wil je meer weten over de banken van Zitmaxx? Neem dan alvast een kijkje op hun website!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.