Maak kans op kaarten voor de vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs

Wil jij toegangskaarten voor het grootste en leukste woonevenement van Nederland winnen? Dat kan! Weten hoe je kans maakt om naar de vt wonen&design beurs te gaan? Lees dan snel verder.

De vt wonen&design beurs brengt alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. De beurs vindt plaats van 1 tot en met 6 oktober 2019 in de RAI in Amsterdam. Dat wil je niet missen! JAAP.NL organiseert daarom in samenwerking met vt wonen een winactie: wij geven in totaal 5×2 toegangskaarten voor de beurs weg.

Hoe kun je kaarten voor de vt wonen beurs winnen?

Meedoen is simpel: ga naar onze Facebookpagina, like en deel de winactie van vt wonen. Vergeet de winactie niet in het openbaar te delen, zodat wij kunnen zien dat je dat gedaan hebt. De actie loopt tot en met 15 september 2019. De winnaars krijgen uiterlijk 16 september 2019 bericht via Facebook.

Wil je niet wachten tot de winactie voorbij is?

Gebruik code VTWBJAAP19 om alvast je kaarten met korting te bestellen. Je koopt ze dan namelijk voor €15,- per stuk (deze kaarten zijn alleen doordeweeks geldig van dinsdag tot en met vrijdag, minimaal 2 kaarten en maximaal 4). Klik hier om kaarten te bestellen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.