Echt eerlijke huizeninformatie? Maak kennis met JAAP!

JAAP

Een zoektocht naar koop- of huurwoningen starten we vaak op verschillende huizensites. We bekijken de foto’s en lezen de omschrijving, maar weet je zo eigenlijk wel genoeg over je toekomstige huis? Wij vinden van niet en daarom laten we je graag kennis maken met JAAP. JAAP weet namelijk alles over de woningmarkt!

Hij vertelt je onder andere hoe veilig jouw buurt is, hoelang de woning daadwerkelijk in de verkoop staat en laat je de exacte prijsontwikkeling zien van het huis waarin je geïnteresseerd bent. Zo weet je zeker dat je eerlijke informatie krijgt over je toekomstige huis.

Prijsontwikkeling

Als je op zoek gaat naar een nieuw huis is het handig als je ziet hoe vaak de prijs van de woning al is aangepast. Hier kun jij namelijk rekening mee houden tijdens de onderhandelingen. Op andere woningsites wordt een woning soms even een paar weken uit de verkoop gehaald, om vervolgens weer als ‘nieuw’ geplaatst te worden. JAAP bewaart deze gegevens. Zo weet jij precies hoelang de woning werkelijk in de verkoop staat en wat de originele prijs van het huis was toen hij in de verkoop werd gezet.

JAAP weet exact hoelang een woning in de verkoop staat

Op veel huizensites staat hoeveel weken of maanden geleden een woning in de verkoop is gegaan. Indien een woning langer dan 6 maanden te koop staat, wordt dit aangepast naar 6+ maanden. Op JAAP.NL zie je bij elk huis onder het kopje ‘Waarde’ exact op welke datum de woning in de verkoop is gegaan, of dit nu 2 weken of 2 jaar geleden is. Daaronder zie je precies hoe de prijs zich sindsdien heeft ontwikkeld. JAAP past de datum niet aan als een woning een paar weken uit de verkoop wordt gehaald.

Jouw buren heb je wél voor het uitkiezen

JAAP kan jou vertellen hoe veilig de buurt is en hoe het staat met het geluidsniveau. Je kunt precies zien welke voorzieningen er zijn en op hoeveel meter afstand van de woning. Daarnaast weet JAAP de gemiddelde leeftijd, de verdeling van het aantal mannen en vrouwen, de gezinssamenstelling en het gemiddelde inkomen van je toekomstige buurtbewoners. Wie zegt dat jij je buren niet voor het uitkiezen hebt?

JAAP is onafhankelijk

JAAP heeft geen voorkeur voor een makelaar, vereniging of zelfstandige verkoper. Woningen verschijnen op basis van relevantie: des te meer informatie er over de woning te vinden is, des te meer foto’s en video’s erbij geplaatst worden, des te hoger de woning in de zoekresultaten naar voren komt. JAAP houdt van een eerlijke rangschikking, waardoor jij huizen in de zoekresultaten te zien krijgt die je op andere huizensites nooit was tegengekomen.

Klik hier om al het Nederlandse woningaanbod te bekijken. Wil je meer weten? Bekijk dan onderstaande video!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.