Mix en match: dit geeft jouw interieur een leuke twist

interieur

Een enorme trend momenteel is het mixen van eetkamerstoelen. Dit gaat vaak samen met een neutrale, meestal houten tafel. Samen vormt dit een heel mooi geheel en je kunt er je creativiteit in kwijt. De verschillende kleuren en vormen geven je interieur namelijk een leuke twist!

Onderstaande foto geeft een goed voorbeeld van hoeveel verschillende variaties je kunt aanbrengen. Gebruik deze voorbeelden ter inspiratie en wie weet vind je hier wel jouw favoriete eetkamerstoel!

interieur

Moderne eetkamerstoelen

Onder moderne eetkamerstoelen verstaan we simpele ontwerpen, strakke lijnen en aparte materialen. Deze eetkamerstoelen passen in veel verscheidene interieurs en er zijn eindeloos veel variaties mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een paar dezelfde stoelen neer te zetten, maar in verschillende kleuren. Hou jij wel van een beetje gedurfd en zou jij wel een fel kleurtje in je interieur willen aanbrengen? Kies er dan voor om er één of meerdere stoeltjes echt uit te laten knallen.

interieur

interieur

Wit interieur

Diverse eetkamerstoelen zijn ook goed mogelijk in een wit interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten stoelen in combinatie met zwart of wit, of ga voor zachte pastelkleurtjes. Je kunt natuurlijk ook leer combineren met stof, hout, metaal of zelfs plastic. Niets is te gek en alles mag om je eetkamer een eigentijdse en persoonlijke uitstraling te geven. Het geheel oogt heel spontaan, maar past mooi als geheel. Wij zijn fan van onderstaande combinaties! Ga jij zelf ook aan de slag om te mixen en matchen met je eetkamerstoelen?

interieur

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.