Verbouwen of verhuizen: welk gereedschap heb je nodig?

verbouwen

Heb je verhuis- of verbouwplannen en wil je de opdracht zo goed, veilig en vlot mogelijk uitvoeren? Dan is degelijk materiaal en gereedschap zeker een must! Zonder de juiste tools wordt het verbouwen van je woning of verhuizen niet alleen veel moeilijker, ook op het vlak van veiligheid zijn er heel wat risico’s. Natuurlijk is de vraag welk gereedschap je zoal nodig hebt om het beste te maken van je verbouwingen of verhuis. Het volgende overzicht geeft enkele handige tips!

De beste tools om te verbouwen en te verhuizen

Verbouwen en verhuizen zijn dan wel twee compleet verschillende werkzaamheden, toch kunnen in veel gevallen dezelfde soorten gereedschap worden gebruikt. Een overzicht van enkele belangrijke:

Accugereedschap voor efficiëntie en veiligheid

Alle soorten accugereedschap zijn van essentieel belang voor het uitvoeren van grote én kleine werken, wat die ook mogen zijn. Zowel voor het boren van gaten in een keramiek stenen muur als het aaneenlassen van leidingen, het zijn slechts enkele voorbeelden van taken die niet afgewerkt kunnen worden zonder accugereedschap. Accugereedschap via Mastertools.nl kopen is de beste manier om zeker te zijn van kwaliteit en duurzaamheid!

Stellingen voor verbouwen op hoogte

Vooral voor werken op hoogte is een goede stelling onmisbaar – en als je je woning ook aan de buitenzijde wil verbouwen, dan is het een goed idee om er één te gebruiken! Stellingen komen in uiteenlopende types, formaten en materialen maar allemaal maken ze het herstellen van het dak of het schilderen van de schoorsteen stukken veiliger en aangenamer.

De juiste uitrusting voor elke werkman

In de gereedschapskist voor verbouwingen of een verhuizing mag echter ook een degelijke uitrusting niet ontbreken. Lassen doe je beter met een speciale beschermende bril, net zoals je ook beter nagels inslaat met handschoenen aan. Werk je tussen het puin en het glas, dan zijn kwalitatieve werkschoenen onmisbaar. Dergelijke zaken zullen je verhuis of verbouwingen alleen maar vlotter doen verlopen!

Kies voor materiaal van kwaliteit, altijd!

Verhuizen en verbouwen zijn werken die heel wat organisatie, inzicht en natuurlijk het juiste gereedschap vereisen. Bovenstaand overzicht geeft nog maar enkele van die tools weer die je de mogelijkheid zullen geven om het werk tot een goed einde te brengen. Welke keuzes je ook maakt, kiezen voor materiaal van goede kwaliteit is essentieel als je er het beste van wil maken en binnen de kortste keren van een prachtige woning wil genieten!

3 Comments

 • Marie de Jonge says:

  Het is inderdaad handig om accugereedschap bij de hand te hebben wanneer je gaat klussen. Je hebt namelijk vaak wel een boormachine nodig. Ook gaan klussen gemakkelijker wanneer je het juiste gereedschap ervoor gebruikt.

 • Guusje says:

  Handige blog! Wij gaan volgende maand beginnen met onze verbouwing en deze tips ga ik er zeker naast houden, bedankt!

 • Carla says:

  Wij hadden tijdens de verhuizing problemen ondervonden omdat we niet de juiste tools hadden. Accugereedschap heeft wel erg geholpen! Sommige dingen hebben we ook laten maken door professionals, zoals onze schuur. Dat scheelt ons weer!

  Groetjes,
  Carla

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.