Warmrood in je interieur: ja of nee?

warmrood

Krijg jij met dit weer ook zin om weer eens wat anders met je interieur te doen? Met een ander kleurtje op de muur en wat nieuwe accessoires kun je je interieur heel gemakkelijk een andere look geven. De herfstkleur warmrood mag je écht niet missen!

Warmrood

Aardetinten zijn natuurlijke tinten die voorkomen in de natuur. Kleuren zoals rood, bruin, geel, oranje en lichtgroen vallen onder de warme kleuren uit het natuurpallet. Deze kleuren zijn ideaal om te gebruiken in een interieur. Je kunt een interieur op verschillende manieren inrichten met aardetinten. In dit artikel richten we ons op warmrood. Ga je voor de donkere tint van bijvoorbeeld warmrood? Of juist voor een lichtere variant? Combineer je de donkere varianten met elkaar of juist allemaal lichtere tinten? Bekijk onderstaande voorbeelden.

warmrood

warmrood

warmrood

Accessoires

Met leuke accessoires kom je een heel eind. Op het voorbeeld hieronder kun je zien dat het geheel een enorm warme uitstraling heeft.

warmrood

Leer en hout

Door natuurlijke materialen te gebruiken, zoals leer en hout, creëer je veel rust en warmte in huis. Wie wil dat nu niet tijdens deze koude maanden?

warmrood

Zou jij voor deze kleur in je interieur gaan? We horen graag je mening! Laat je reactie hieronder achter. Meer interieurinspiratie opdoen? Dat kan via deze link.

1 reactie

  • Birgit van Knoppen says:

    Wat een ontzettend mooie kleuren voor het interieur. Hierdoor laat je de woonkamer meteen een stuk warmer aanvoelen, erg sfeervol!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.