Wat zijn de trends voor de herfst 2018?

herfst 2018

Hoewel we er liever nog even niet aan denken, staat de herfst weer voor de deur. En ondanks dat de regen met bakken uit de lucht kan vallen, biedt dit seizoen ook fijne momenten. De behoefte om naar buiten te gaan verdwijnt en we zijn meer en meer in ons eigen huis te vinden. Zonder je inrichting volledig te veranderen en je spaarrekening te plunderen, zorgen deze trends ervoor dat je huis herfst-proof wordt.

Dierenprints

Dierenprint zijn weer helemaal hip. Of het nu zebra, koe, panter of tijger is, het maakt allemaal niet uit. Je kunt deze prints overal in verwerken: geef je kussens nieuwe slopen, zet wat vaasjes neer, hang leuke schilderijen op en verwen jezelf met bekers met een leuke dierenprint. En wil je het nog wat uitgebreider doen? Een kleed op de grond, kussentjes op je eetkamerstoelen of een fijne plaid over de bank maken het helemaal af.

Metallic zilver

Een kille kleur in je interieur kan je denken, maar juist de combinatie met dierenprints met metallic zilver maken het helemaal af. Een zilveren lijst om je schilderij, fotolijstjes met zilveren rand, een zilveren kussensloop en wat zilveren accessoires zorgen voor een strakke en hippe look van je interieur.

De urban jungle

Groen, veel planten en vooral niet allemaal op de vensterbank. De urban jungle blijft ook komend seizoen een ware trend. Waar de kleuren buiten veranderen in geel, oranje en bruin, geven de planten je binnen voldoende zuurstof en energie om hier lekker weg te kruipen met een boek (of Netflix).

De vintage look

Een ouderwetse kast, een stoel die aan alle kanten kraakt of een bank met scheuren. Het geeft je huis stijl en karakter. Struin daarom deze fijne kringloopwinkels af en geef je inrichting net dat beetje extra dat ervoor zorgt dat ook je vrienden niet meer bij je weg te slaan zijn.

Aaibaar

Met de dierenprints ben je hier al mee begonnen en breid dit uit met heerlijk dekentjes, een harig kussen en zachte accessoires. Je moet het gevoel hebben dat je wordt omringd met zachtheid. Om in neer te ploffen, om onder te liggen, om op te zitten en om aan te raken.

De trends van de herfst 2018

Maak met deze herfst-trends indruk op je familie en vrienden, zodat ze graag bij jou thuis komen. Hoef jij in ieder geval niet de regen door. En deze meer generieke tips helpen je ook je huis herfst-klaar te maken. Geniet van de regen vanuit jouw warme huis!

Door Cindy Stechweij op 5 oktober 2018

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.