Winactie: maak kans op een eettafel (t.w.v. €209,99)

winactie

Wil jij een stoere eettafel t.w.v. €209,99 winnen? Dat kan! Weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder. In samenwerking met GroupDeal stelt JAAP.NL een mooie eettafel in betonlook beschikbaar. Echt een aanwinst voor het interieur van je woning!

Winactie: de eettafel Concrete

Het blad van de eettafel Concrete heeft een betonlook. Dankzij een stevige, robuuste kruispoot geeft deze stoere tafel een industrieel tintje aan iedere woon- of studeerkamer. Dit model is geproduceerd door middel van een supersterke ‘honeycomb structure’, waardoor ze een stuk lichter en gemakkelijker te verplaatsen zijn dan andere industriële tafels. Het tafelblad is voorzien van een toplaag van papier fineerfolie. De tafel heeft een formaat van 160 x 90 cm.

Hoe jij kans maakt op deze eettafel

Meedoen aan de actie is eenvoudig! Vertel ons via deze link waarom jij deze tafel graag zou willen hebben en wie weet kun jij binnenkort in stijl tafelen met familie en vrienden. Deze actie loopt tot en met 30 november 2018. De winnaar ontvangt in december bericht per e-mail.

winactie

5 Comments

 • Anja khelifi says:

  Wij zouden graag deze tafel winnen omdat we opzoek zijn maar onze eerste koopwoning en daar natuurlijk ook nieuwe meubels in willen en deze tafel het begin zou zijn daarvan
  Het zou precies passen wat we graag willen

 • JAAP.NL says:

  Hoi Anja,

  Leuk dat je meedoet aan de actie! Vergeet je het formulier niet in te vullen om kans te maken?

  Veel succes!

 • Toos Berben-Janssen says:

  Ik heb mijn pand te koop staan bij V&H vastgoed….en zou deze tafel …indien verkocht pand….dan graag in mijn nieuwe woning hebben staan.

 • j maagdelijn says:

  lijkt ons gewoon verschrikkelijk hip en modern wij willen toch ons interieur moderniseren als twee ouderen van 59 en 61 jaar.

 • Jackie nachtegaal says:

  Wauw Jaap wat een prachtige tafel !
  Met ons grote gezin met 3 knullen die ook aanhang meenemen zou deze tafel geweldig zijn .
  Lekker kletsen , eten en vooral een onverwoestbare tafel met een stoere look .
  Jaaaa zeker maak ik heel graag kans

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.