Zelf je huis verkopen – ervaring van Willem

zelf je huis verkopen

Willem verkocht zijn woning in Hoofddorp zelf, nadat hij eerdere woningen via een makelaar had verkocht. Hij dacht dat hij het zelf ook goed zou kunnen verkopen en hij is blij met zijn keuze. Hij vertelt over zijn ervaring met zelf je huis verkopen.

Willem: “Ik wist eigenlijk precies wat me te wachten stond bij het zelf verkopen. Ik vond vooral de bezichtigingen leuk om te doen. Ik had besloten om alle aanvragen te verzamelen en één kijkdag te plannen. Ik heb op één dag acht bezichtigingen gepland, ieder uur deed ik er eentje. Dezelfde dag nog had ik al een bod binnen en twee aankondigingen van een bod. De dag erna waren er in totaal drie biedingen binnengekomen. Enkele dagen later had ik mijn woning al verkocht!”

Goedkoop alternatief

“Het is mij goed bevallen om de verkoop zelf te doen en ik zou dit zeker aanraden bij anderen. Ik had voldoende informatie ontvangen vanuit JAAP.NL en had me van tevoren een beetje ingelezen. Wat mij betreft is dit een uitstekend en goedkoop alternatief voor een duur en vaak teleurstellend optreden van een makelaar. Wat ik minder vond, is dat je bij het opmaken van de advertentie op enig moment het punt bereikt dat de advertentie automatisch live gaat. Je kunt dan weliswaar de advertentie weer terugtrekken, maar dan is die al enige tijd te zien geweest. Ik zou liever zien dat het moment van live gaan niet automatisch, maar gewoon middels een button ja/nee door de verkoper bepaald kan worden. Ik heb wel begrepen van JAAP.NL dat dit inmiddels verholpen is.”

Ook zelf je huis verkopen?

Zelf je huis verkopen kan spannend zijn; je verkoopt immers niet elke dag een huis. Vooral als het gaat om de prijsbepaling, onderhandelingen en financiële afhandeling hebben mensen misschien het idee dat zij hier veel financiële kennis voor nodig hebben. Gelukkig valt dat reuze mee, maar voor degenen die hier graag hulp bij willen krijgen, kunnen wij die geven. Je betaalt hier geen courtage-kosten voor, waardoor je duizenden euro’s kunt besparen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Benieuwd hoe anderen het vonden om zelf hun huis te verkopen? Lees hier de ervaringen van andere verkopers.
Ook zelf je huis verkopen? Kies één van onze pakketten en ga gelijk aan de slag!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.