Lees hier de ervaringen van andere verkopers

Zelf je huis verkopen

Zelf je huis verkopen: voor veel mensen is dit erg spannend. Begrijpelijk, je verkoopt nu eenmaal niet elke dag zoiets groots als een huis. Inmiddels zijn er al veel mensen die hun huis zelf verkocht hebben via JAAP.NL. Omdat het altijd prettig is om ervaringen van anderen te lezen, zijn we sinds kort gestart met het delen van verhalen van verkopers. Hoe hebben zij het zelf verkopen ervaren? Hoe vonden ze het bijvoorbeeld om zelf de bezichtigingen te begeleiden, te onderhandelen en om de verkoop af te ronden?

Bekijk hier de ervaring van Casper

In deze video laten we je kennis maken met Casper: Casper verkocht onlangs zelf zijn huis. Wij gingen bij hem langs om zijn ervaring te horen. Hoewel hij in eerste instantie nog niet zo goed wist wat hem te wachten stond, is hij erg blij met het resultaat.

Casper vond het voornamelijk fijn dat hij het verkopen zo goed kon combineren met zijn drukke leven, doordat hij vaak ‘s avonds beschikbaar was voor bezichtigingen. Benieuwd naar zijn hele verhaal? Bekijk dan de video hiernaast. Meer weten over zelf je huis verkopen? Klik dan op de groene knop hieronder.

Lees meer

Ook zelf je huis verkopen?

Bij JAAP geloven we dat jij de beste verkoper bent van je huis. Jij kent het thuisgevoel tenslotte als geen ander en brengt die emotie over tijdens de bezichtigingen. Tegelijk snappen we dat het zelf verkopen van je huis ook spannend is.

Wanneer je zelf je huis gaat verkopen via JAAP.NL, kies je het pakket dat bij jou past. Je hebt de keuze uit drie verkooppakketten, maar in elk pakket vind je professionele woningfotografie en hulp van een makelaar. Zo sta je er dus nooit alleen voor! Alles weten over zelf je huis verkopen? Meer informatie vind je hier.

Ga gelijk aan de slag