Maak kennis met het team van JAAP.NL

Benieuwd naar de gezichten achter JAAP?

Ontmoet ons hier! De woningmarkt is altijd in beweging en wij werken dagelijks met veel enthousiasme in deze markt. Ons team is kleinschalig, maar dat zorgt voor een intensieve samenwerking en korte lijnen.

JAAP.NL bestaat uit de afdelingen Marketing, IT en Sales- en Customer Service, waar iedereen de ruimte krijgt om zich volop te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn een hecht, enthousiast en hardwerkend team in een informele sfeer. Die informele sfeer zie je duidelijk terug: JAAP is onderdeel van Mediahuis en bevindt zich in een inspirerende start-up omgeving met veel titels van Mediahuis, zoals GroupDeal, Dumpert, Speurders en Relatieplanet.

Maak hieronder kennis met het team van JAAP.NL.

Het team


Michael Rouet

Manager JAAP.NL


Fokke Baardslag

Product Owner


Lisanne Raithel

Online & Content Marketeer


Arjan van Dijk

Accountmanager


Lisa Berkhout

Klantenservice


Jerry Schouwink

QA Engineer


Jacco Kulman

Senior Developer


Navid Rad

Developer

Puneet Gupta

Developer

Ben jij dit?

Wij zoeken altijd nieuwe collega’s!

Werken bij JAAP

Jouw foto ook binnenkort hier? Wij hebben momenteel geen openstaande functies, maar zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Je bent daarom altijd welkom om een open sollicitatie in te sturen. Geef daarbij duidelijk aan waar je naar op zoek bent en wat je voor ons zou kunnen betekenen. Je kunt je motivatie sturen naar info@jaap.nl. We kijken uit naar je mail!

Bekijk hier onze vacaturepagina!