Over JAAP

JAAP.NL verzamelt al het woningaanbod van Nederland, waardoor huizenzoekers een goed overzicht hebben van alle huizen die op dat moment in Nederland te koop of te huur staan. Zo hoef je niet meerdere websites af te speuren naar je droomhuis.

Een woning bezichtigen

Heb je een woning gevonden waar je interesse in hebt? JAAP.NL is enkel een zoekplatform en dus nooit zelf de aanbieder van de woning. Wij kunnen dan ook geen inhoudelijke informatie over woningen geven. Je kunt in contact komen met de juiste aanbieder door naar de woningadvertentie te gaan. Onder het adres vind je de gegevens van degene die de woning in beheer heeft. Via de ‘Plan een bezichtiging’-knop, of via ‘Bel aanbieder’ kun je contact opnemen met de aanbieder voor een bezichtiging of om je vragen aan te stellen.

Zowel de makelaar als de consument profiteren ervan dat het totale Nederlandse aanbod op JAAP.NL te vinden is: de consument heeft sneller zicht op het actuele aanbod en de makelaar kan zijn huizen direct onder de aandacht brengen van zo veel mogelijk potentiële kopers.

Huis zelf verkopen

Via JAAP.NL kun je ook zelf je huis verkopen. Dit kan je duizenden euro’s aan makelaarskosten schelen! Bij JAAP.NL sta je er nooit helemaal alleen voor en wordt zelf je huis verkopen niet alleen een spannende, maar vooral een leuke ervaring! Het is ook mogelijk om je huis via JAAP.NL te verhuren. Zorg dat jij zelf de touwtjes in handen hebt!

JAAP.NL heeft als ambitie om zichzelf steeds verder te vernieuwen. Heb jij suggesties? Deze zijn van harte welkom via ons contactformulier. Zo stel jij ons in staat ons aanbod verder te verbeteren. Alvast bedankt daarvoor!

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste woningnieuws? Je kunt je voor de nieuwsbrief inschrijven door rechts bovenin een account aan te maken, of neem eens een kijkje op ons blog.

Contact

Heb je vragen over het opmaken van een advertentie? Je kunt JAAP een bericht sturen via het contactformulier, per e-mail via info@jaap.nl, of via Facebook. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Indien je vragen hebt over een woning die je op JAAP.NL hebt gezien, kun je contact opnemen met de aanbieder via de 'Plan een bezichtiging'-knop of via 'Bel aanbieder'.

Algemene gegevens JAAP.NL

JAAP.NL BV
handelend onder de naam/namen: JAAP.NL

Vestigings- & bezoekadres:
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

KvK-nummer: 34343567
Btw-identificatienummer: NL820891265B01

Zakelijk adverteren

Zakelijke adverteerders kunnen via JAAP.NL hun producten en diensten onder de aandacht brengen van huizenkopers. JAAP.NL is in korte tijd uitgegroeid tot de tweede huizensite van Nederland. Adverteren kan met banners, advertorials en tekstlinks met zowel een éénmalige campagne als een doorlopend partnership.

Voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten kun je als zakelijke adverteerder contact opnemen met JAAP.NL via het contactformulier.

Tariefkaart adverteren

Download hier onze tarieven in pdf-formaat: Tariefkaart JAAP.NL

Klachtenprocedure

Mocht je onverhoopt een klacht hebben over een door ons aan jou geleverde betaalde service, zoals bijvoorbeeld een Tophuis, dan geldt de volgende klachtenprocedure:

  1. Wij ontvangen de klacht via het contactformulier
  2. In de regel zullen wij binnen vijf werkdagen contact opnemen en de klacht bespreken
  3. Op basis van de uitkomst van de bespreking van de klacht wordt een vervolgactie afgesproken

Betaalmogelijkheden en retournering

Voor bestellingen maakt JAAP.NL gebruik van Adyen als kassa met betaalmogelijkheden: Creditcard of iDeal. Onze diensten zijn op grond van het feit dat ze "naar hun aard niet retourneerbaar" zijn, uitgesloten van retournering. Zie ook Artikel 8 van de Algemene Voorwaarden.