Over Jaap

Hét vastgoedplatform voor huizenzoekers en vastgoedexperts

Jaap is het op één na grootste vastgoedplatform in Nederland en biedt met z’n website en app een oplossing aan zowel de huizenzoeker als de vastgoedaanbieder. Met innovatieve features maakt Jaap het aanbod transparant voor de consument in de complexe Nederlandse huizenmarkt. Aan de makelaar biedt Jaap handige oplossingen om leads, afkomstig van zowel verkopers en verhuurders als kopers en huurders, te generen en zo meer omzet te draaien.

Jaap is onderdeel van de Zimmo Groep. Mediahuis, de uitgever van o.a. NRC, De Telegraaf, Leeuwarder Courant en Noordhollands Dagblad, is de enige aandeelhouder.

De TelegraafNRC HandelsbladLeeuwarder CourantNoordhollands Dagblad
 • Onafhankelijk

  Op Jaap is er geen onderscheid tussen makelaars of brancheverenigingen. Zo is het woningaanbod altijd eerlijk, volledig en betrouwbaar.

 • Vertrouwd

  Al meer dan 10 jaar is Jaap de tweede huizensite van Nederland. Met deze ervaring zorgt Jaap voor connecties tussen huizenzoekers, huizenverkopers en makelaars!

 • Innovatief

  Jaap maakt jouw huizenzoektocht sneller en leuker dankzij de handige features op het platform!

 • Kwalitatief

  Jaap streeft naar een kwalitatief woningaanbod. Makelaars publiceren hun aanbod zelf rechtstreeks op Jaap, zodat het aanbod altijd up-to-date is.


Volg ons

Verbind met ons en blijf op de hoogte over ontwikkelingen in de huizenmarkt, handige tips en leuke feitjes!

Neem contact op

Wil je meer weten over Jaap? Heb je vragen of suggesties?