Ik heb een vraag over een woningadvertentie

Jaap is niet de aanbieder van de woningen op de website. We hebben daarom helaas geen invloed op de bezichtigingsaanvragen.

Heb je de aanbieder eerder gecontacteerd via het contactformulier en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem in dat geval opnieuw rechtstreeks contact op met de aanbieder van de woning.

Dit kun je doen door:

  1. nog een keer een berichtje sturen via het contactformulier op de detailpagina van de advertentie;
  2. te bellen naar het telefoonnummer dat bij de advertentie wordt getoond. Klik op ‘Bel aanbieder’.

Jaap verhuurt of verkoopt zelf geen woningen. We zijn een zoekplatform waar makelaars hun aanbod kunnen publiceren. Wij hebben daarom zelf geen extra info over de woningen op het platform en kunnen je helaas niet helpen met vragen over woningen of bezichtigingen.

Wil je meer info over een woning ontvangen? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder. De makelaar kan je voorzien van alle info over de woning waar je interesse in hebt. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen of te klikken op ‘Bel aanbieder’. Gebruik je de app? Klik dan op ‘bellen’ of ‘mailen’.

Heb je een fout bij een advertentie ontdekt? Maak hier dan een melding van bij ons en we zetten het voor jou recht. Stuur ons een bericht via het contactformulier met vermelding van de Jaap-code van de advertentie en geef aan wat er precies fout is.

We doen ons uiterste best om valse advertenties te onderscheppen. Helaas glipt er soms wel eens eentje tussendoor.

Vermoed jij dat een aangeboden pand niet echt is of merk je een andere vorm van fraude? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dit kun je doen door ons een bericht via het contactformulier te sturen. Vermeld hier ook de Jaap-code van de advertentie en geef aan wat er niet klopt. Zo kunnen we je zo snel mogelijk verder helpen. De Jaap-code vind je terug naast de titel van de woningadvertentie bovenaan de pagina, bij de adresgegevens van het pand en in het contactformulier.

Tip: Lijkt een advertentie of aanbod te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo. Let dus op met veel te lage verkoop- of huurprijzen. Wees ook op je hoede wanneer de eigenaar steeds in het buitenland zit, je vraagt om te betalen via een betaalmethode waar je nog nooit van gehoord hebt of op een vreemde rekening. Betaal ook nooit een voorschot voor je de sleutel ontvangt of het pand hebt bezocht.

Staat jouw woning in de verkoop en wil je deze graag ook op Jaap laten plaatsen? Neem dan contact op met je makelaar. Je makelaar kan jouw woning namelijk op Jaap publiceren. Heeft jouw makelaar nog geen koppeling met Jaap? Dan kan dat heel makkelijk aangevraagd worden via het contactformulier op de contactpagina.