Ik heb een vraag over mijn account

Klik rechtsboven in beeld op ‘Mijn Jaap’. Vervolgens kun je op deze pagina inloggen met je e-mailadres en gekozen wachtwoord.

Gebruik je de app? Klik dan rechtsonder in de navigatiebalk op ‘Menu’. Hier verschijnt de knop om in te loggen groot in beeld.

Je kunt je gegevens, zoals je telefoonnummer of adres, wijzigen door in te loggen. Ben je al ingelogd? Klik dan rechtsboven op ‘Mijn Jaap’ of je naam. Scroll vervolgens door naar ‘Accountinstellingen’ en klik op ‘Wijzig je account’.

Gebruik je de app? Klik dan rechtsonder in de navigatiebar op ‘Menu’. Hier ga je naar ‘ Bekijk je account’ waar je de mogelijkheid krijgt om je gegevens aan te passen.

Zorg dat je ingelogd bent en klik op ‘Mijn Jaap’ of je naam rechtsboven in het scherm. Scroll door naar ‘Accountinstellingen’ en klik op ‘Wijzig je account’. Helemaal onderaan kun je je wachtwoord wijzigen.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan rechtsboven op ‘Mijn Jaap’ en vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten?’. Vervolgens ontvang je een e-mail met een link waarin je een nieuw wachtwoord kan kiezen.

Gebruik je de app? Kies dan in de navigatiebar voor ‘Menu’. Vervolgens klik je op ‘Bekijk je account’. Hier vind je de optie ‘ Wachtwoord instellen’. Daarna ontvang je een e-mail met een link waarin je een nieuw wachtwoord kan kiezen.

Heb je inmiddels je droomwoning gevonden of is er een andere reden dat je je account wil verwijderen? Log dan in op je Mijn Jaap-account en ga naar ‘Accountinstellingen’. Vervolgens kun je hier kiezen voor ‘Account verwijderen’.

Gebruik je de app? Kies dan in de navigatiebar voor ‘Menu’, vervolgens klik je op ‘Bekijk je account’. Hier vind je de optie ‘Profiel verwijderen’.

We danken je alvast voor de tijd die je doorbracht bij Jaap. Hopelijk zien we elkaar weer!

Zorg dat je ingelogd bent en klik op ‘Mijn Jaap’ of je naam rechtsboven in het scherm. Scroll door naar ‘Accountinstellingen’ en klik op ‘Wijzig je account’. Helemaal onderaan kun je je wachtwoord wijzigen.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan rechtsboven op ‘Mijn Jaap’ en vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten?’. Vervolgens ontvang je een e-mail met een link waarin je een nieuw wachtwoord kan kiezen.

Gebruik je de app? Kies dan in de navigatiebar voor ‘Menu’. Vervolgens klik je op ‘Bekijk je account’. Hier vind je de optie ‘ Wachtwoord instellen’. Daarna ontvang je een e-mail met een link waarin je een nieuw wachtwoord kan kiezen.

Heb je inmiddels je droomwoning gevonden of is er een andere reden dat je je account wil verwijderen? Log dan in op je Mijn Jaap-account en ga naar ‘Accountinstellingen’. Vervolgens kun je hier kiezen voor ‘Account verwijderen’.

Gebruik je de app? Kies dan in de navigatiebar voor ‘Menu’, vervolgens klik je op ‘Bekijk je account’. Hier vind je de optie ‘Profiel verwijderen’.

We danken je alvast voor de tijd die je doorbracht bij Jaap. Hopelijk zien we elkaar weer!