Ik zoek een huis op Jaap

Via de homepage kun je naar woningen zoeken. Hier geef je in het zoekveld op waar je zoekopdracht aan moet voldoen. Allereerst: is dit een huur- of een koopwoning? De overige zoekcriteria die je alvast kan invullen zijn: de regio, het woningtype, de prijs en het aantal kamers. Wil je nog specifieker zoeken? Klik dan op ‘uitgebreid zoeken’ en vul de aanvullende criteria in waar je droomhuis aan moet voldoen.

Als je alle wensen hebt ingevuld, klik je op ‘zoeken’ om de resultaten te kunnen zien. Je kunt op elk gewenst moment de filters nog aanpassen of aanvullen via de knoppen boven de zoekresultaten.

Gebruik je de app? Klik dan op het vergrootglas onderaan in het midden van de navigatiebar. Zo begin je direct een nieuwe zoekopdracht.

Heb je een woning gevonden waar je interesse in hebt? Neem dan contact op met de aanbieder van de woning. Bij Jaap verhuren of verkopen we zelf geen panden, maar we zijn een zoekplatform waar makelaars hun aanbod kunnen tonen. Wij zijn dus niet de aanbieder van woningen op de website en kunnen dan ook geen bezichtigingen voor je inplannen of inhoudelijke informatie over woningen geven.

Je kunt in contact komen met de juiste aanbieder door naar de woningadvertentie te gaan. Rechts of onderaan in beeld vind je de gegevens van de aanbieder. Vul het contactformulier in of bel de makelaar rechtstreeks door op ‘bel aanbieder’ te klikken.

Gebruik je de app? Klik dan op de knoppen ‘bellen’ of ‘mailen’.

Om een zoekopdracht op te slaan, start je via de homepagina eerst een zoekopdracht. Klik vervolgens op de resultatenpagina rechtsboven op ‘opslaan’. Als je uitgebreid zoekt, kun je op deze pagina je zoekopdracht opslaan. Vervolgens geef je je zoekopdracht een naam en kun je ervoor kiezen om nieuw aanbod, wat aan jouw wensen voldoet, via e-mail te ontvangen.

Je hebt een account op Jaap nodig om zoekopdrachten te kunnen opslaan. Via je account kun je jouw zoekopdrachten altijd terugzien en aanpassen.

Gebruik je de app? Start dan een zoekopdracht met jouw gewenste criteria. Vervolgens klik je op ‘opslaan’. Je zoekopdracht zal vanaf nu tussen jouw persoonlijke zoekopdrachten staan.

Je vindt een handig overzicht van al je bewaarde zoekopdrachten in je Mijn Jaap-account. Klik rechtsboven op ‘Mijn Jaap’ als je reeds bent ingelogd of log eerst in door te klikken op ‘inloggen’.

Achter elk van je bewaarde zoekopdrachten zie je drie icoontjes. Om een zoekopdracht te wijzigen klik je op het potloodje ‘Zoekopdracht bewerken’. Om te verwijderen klik je op het vuilbakje ‘Zoekopdracht verwijderen’. Je kan ook al je zoekopdrachten in één keer verwijderen door te klikken op ‘Alles verwijderen’.

Gebruik je de app? In je navigatiebar zie je ‘Favorieten’ staan, als je hier op klikt zie je een overzicht van je opgeslagen panden. Klik vervolgens op ‘zoekopdrachten’. Je zoekopdrachten worden nu weergeven zodat je deze kan aanpassen en/of verwijderen.

Eén van de voordelen van een Mijn Jaap-account is het instellen van e-mailalerts. Zo ontvang je automatisch een e-mail met nieuw aanbod dat op Jaap verschijnt en dat aan jouw zoekcriteria voldoet.

Heb je al een account? Log dan rechtsboven in of ga naar ‘Mijn Jaap’ indien je al ingelogd bent. Hier vind je een overzicht van alle opgeslagen zoekopdrachten en kan je per zoekopdracht aangeven hoe vaak je een e-mailalert wilt ontvangen.

Je kan hier ook een nieuwe zoekopdracht toevoegen en gelijk een e-mailalert inschakelen. Dit doe je door te klikken op ‘Zoekopdracht toevoegen’.

Gebruik je de app? Ga dan naar ‘favorieten’ en klik vervolgens op ‘zoekopdrachten’. Hier kan je je zoekopdrachten bewerken. Schakel in de schuifbalk ‘e-mailalerts’ aan zodat deze groen gekleurd is.

Controleer even of je e-mailalerts in je Mijn Jaap-account wel aanstaan. Log eerst in door te klikken op inloggen of ga meteen naar Mijn Jaap.

In je account kun je het overzicht van al je opgeslagen zoekopdrachten terugvinden. Hier kun je aangeven hoe vaak je e-mailalerts wilt ontvangen. Staat er ‘Geen’? In dit geval ontvang je geen e-mails als er nieuw aanbod is. Je kunt dit op elk gewenst moment aanpassen.

Staan je alerts aan, maar ontvang je alsnog geen e-mails? Neem dan even contact met met onze klantenservice. Stuur een berichtje met de nodige info via het contactformulier (jumplink naar de onderkant van de pagina: stuur een e-mail). Zij maken dit graag in orde voor jou. Houd er ook rekening mee dat je alleen alerts ontvangt als er nieuw aanbod op Jaap verschijnt dat aan jouw persoonlijke zoekcriteria voldoet.

Je kunt je favoriete woningen terugvinden in je Mijn Jaap-account. Log hiervoor eerst in door te klikken op ‘inloggen’ of ga meteen naar Mijn Jaap.

Bij ‘Mijn overzicht’ kun je jouw zoekopdrachten vinden. Als je doorscrollt naar onderen kun je jouw favoriete woningen zien. Als je een woning niet langer als favoriet wil opslaan, klik je op het icoontje van het hartje.

Gebruik je de app? Klik dan op ‘Favorieten’ in je navigatiebar.